Squaw Valley Retreat

Squaw Valley, California


The Squaw Valley Retreat is a rebuild of one of the original Olympic cabins from 1960. Our client is an incredibly fun person who enjoys the outdoors and wanted to take full advantage of the view and the indoor / outdoor possibilities of the property. As it happens, this property has one of the best views towards the Resort with the Master Suite taking full advantage with large picture windows in each space. The house is full of nooks to enjoy during the winter and broad vistas to enjoy while cooking a gourmet meal in the summer. 


RESIDENTIAL ARCHITECTURE


PROJECT GALLERY

Get In Touch

We'd love to talk to you about your project. Please click to contact us. We'll be in touch to set up a time to talk. Thanks for considering us!

Get In Touch