Mill Valley Loft Meets Ranch

Mill Valley, CA

This Mill Valley residence was given a complete remodel. The contemporary entry opens up to reveal a new Great Room. An expanded footprint was introduced to create a new master suite. Sliding barn doors separate spaces in the generally open floor plan to allow for privacy when needed but expands the main space when not. The incorporation of Blomberg commercial glass doors creates a direct connection to the back yard and greatly expands the sense of space from the indoors to out. This project was a great collaboration with Michael Erskine of the Landscape Architecture firm of Integrated Design Studio.


RESIDENTIAL ARCHITECTURE

"Dorman Associates heard exactly what we needed and the design met our needs perfectly."

- A Bay Area Client​

PROJECT GALLERY

Return to Residential Projects

Get In Touch

We'd love to talk to you about your project. Please click to contact us. We'll be in touch to set up a time to talk. Thanks for considering us!

Get In Touch